followers

salji

waktu

bird terbang

Tuesday, April 12, 2011

DAPAT AWARD LAGI.. HIHI..

waaa.. akak dapat lagi award!! 
sejak sejak kebelakangan para blogger semua mewah dengan award masing masing.. akak yang masih baru ni pun x terkecuali juga... maceh la.. pada yang sudi menghulurkan tanda penhargaan untuk di buat kenangan. akan ku semat di dinding rumah ku yang usang ni... tanpa award award ni mungkin rumah akak tidak seceria sekarang... hihihi
dan kadang kala terfikir juga dengan adanya award award mungkin akak menjadi lebih bersemangat dan confident rasa hati ni. dulu mula mula akak rasa kurang yakin sebab x de langsung semangat jati diri.. lihat masakan orang semuanya meleleh air liur, tergangnga kadang sampai basah tisu di buatnya..kui kui kui.. nak merasa x boleh asyik asyik tengok gambar sana sini semua meletop! selalu juga cuba resepi2 di sini tapi waktu itu x de blog sendiri untuk dijadikan kenangan terindah!! ye ke..terindah?! kekeke... terima kasih pada story of mama ni. rasanya kak noor nilah orang pertama yang masuk menghantar mesej bertanyakan tentang agar agar kastad pada17hb february lalu.. waktu itu saya masih baru.. dan.. sekarang pun baru juga..hehehe.. 
papepun terimakasih yee..hulurkan award ni .. habis saya angkut balik ke3,3 award ni... semoga terjalin mesra persahabatan kita di alam maya ini..

No comments :

Post a Comment

poster salam sayang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...