followers

salji

waktu

bird terbang

Wednesday, April 16, 2014

PERTANDINGAN HIAS KEK ( Karnival mesra belia 1 msia daerah perak tengah)


 pestime akak masuk pertandingan hiasan kek... huhuhu... ada 7 orang peserta yang join bertanding.. semuanya ada bakat terpendam masing masing.. pada mulanya akak memang x nak join pun tapi cikgu Kemas asyik call desak desak jugak.. bagilah berbagai alasan tapi pihak Kemas tetap suruh masuk pertandingan juga. alasan pihak Kemas dorang dah belikan kek setiap seorang yang masuk pertandingan ni.. hisssshhh.. x suka la di desak desak gini.. kebetulan kat umah akak ramai anak buah dan kak ipar datang dari kampung Penang.. seharian melayan tetamu letih jugakkan... dah la malam sebelum tu akak ada meeting bersama KRT..(pagi bertanding hias kek dan petangnya pula ada sukaneka bersama KRT.. penat tau.. ) itulah sebab hati ni rasa x ikhlas je nak join... bila itu terjadi akak x boleh tumpukan perhatian langsung... dah la masa yang di beri asalnya 45 minit.. tapi dah gigil 10 minit tinggal berapa baki minit yang ada... hehehe... akak n the grop yang masuk bertanding mohon masa 1 jam.. tapi dorang ni semua dah terror.. 30 minit dah siap!!
akak ni x boleh buat depan orang tangan gigil macam orang demam.. hahaha

agak agaknya.. di antara 7 kek ni yang mana satu kek akak erkkk.. Alhamdulillah menang la juga... wp x menang tempat pertama dan kedua..
kek akak yang ada biskut tu la... janji masuk.. x masuk orang bising!!

poster salam sayang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...