followers

salji

waktu

bird terbang

Sunday, February 27, 2011

KEROPOK

KEROPOK.
Gambar yang ini saja ditayangkan.keropok ni kalau makan di waktu rehat petang2 memang syok tambah lagi kena cicah dengan sosnya.krup...,krap...,krup...,krap je la..

sebenarnya masih ada resipi yang masih belum di tayangkan di sini tapi kerana atas sebab tertentu...bukanlah masalah apa tapi masalah memory card camera ada masalah sikit kerana baru baru ini anak guna dan bawa ke U.bila di pulangkan pada akak nampak cam OK je.ambil gambar pun ok cuma bila nk masukkan ke pc apa pun xnampak!! huhuhu..geram tol lah.habis semua gambar akak yang akak ambil terpaksa di delate!! frust...gambar macam2 ada lak tu...sayangnya... semangat akak dah hampir hilang untuk berblog sekarang ni.

poster salam sayang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...