followers

salji

waktu

bird terbang

Tuesday, November 20, 2012

First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin

jom join..


syarat syarat wajib penyertaan


1. buat satu entry bertajuk First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin atau Fisrt Giveaway by Meuzangelo (kalau rasa yang first tu panjang sangat tajuk dia).

2. dalam entry ringkas korang tu sila sertakan sekali banner untuk giveaway ni. jangan lupa letakkan sekali link ke entry ini
DONE

3. letakkan banner sponsor berserta link dorang untuk giveaway ni.
DONE

4. sila follow blog dan like facebook page senarai sponsor giveaway ni.
DONE

5. last sekali, letakkan url entry korang tu kat bahagian comment entry ini sahaja.
DONE

tarikh tutup 30 Nov 2012

di bawah ni sponsor sponsor Giveaway







3 comments :

  1. thanks join ga pertama saya ni. senarai peserta nnt saya update kemudian. sbb nak checking sorang2 :)

    ReplyDelete
  2. salam..dari segment yang sama

    jalan-jalan + follow..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/fisrt-giveaway-by-meuzangelo.html

    ReplyDelete

poster salam sayang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...